Montarea seifurilor reprezintă o operațiune relativ simplă, în funcție de cerințele clienților. Sunt seifuri care pot fi amplasate direct pe podea, dar există și seifuri ce pot fi încorporate în perete sau mobilier. În plus, majoritatea seifurilor sunt prevăzute cu găuri ce le permit să fie fixate de podea și/sau perete, tocmai pentru a spori și mai mult nivelul de securitate, dar și pentru a garanta o stabilitate ceva mai bună.
Cum se montează o serie de seifuri antiefracție pentru birou pentru mobilă?
Trebuie știut faptul că în momentul actual, pe piață există seifuri antiefracție pentru birou care se pot preta numeroaselor cereri venite din partea clienților. Unele dintre acestea sunt reprezentate de seifurile pentru mobilă, care sunt extrem de populare în rândul companiilor. Acestea se montează extrem de ușor, pentru că se încastrează în piesele de mobilier asemeni unui dulap, de exemplu. Cu alte cuvinte astfel de seifuri antiefracție pentru birou încorporate în mobilier nu vor face notă disconcordantă cu celelalte elemente de mobilier, ba din contră se vor integra perfect, aducând în același timp acel plus de siguranță necesar.
Un exemplu sugestiv de seifuri antiefracție pentru birou care se pot integra perfect într-o încăpere sunt cele placate cu lemn. Acestea au un design deosebit, îmbinând noțiunea de siguranță cu cea de eleganță.
Pot fi zidite astfel de seifuri antiefracție pentru birou?
Bineînțeles că da! Acest tip de seifuri antiefracție pentru birou se potrivește perfect celor care doresc să păstreze obiecte care au o valoare materială ridicată, deoarece vor fi greu de detectat de către atacatori. Este recomandat ca în cazul unor astfel de seifuri antiefracție pentru birou ancorarea să fie realizată în zidărie prin sudura seifurilor direct în fierul beton. La suprafață va rămâne doar partea din față a seifului, acolo unde este amplasată ușa. Ulterior se poate cimenta pentru a crea un tot unitar cu peretele în care a fost zidit.
Un avantaj major este reprezentat de faptul că, odată zidite în perete, aceste seifuri antiefracție pentru birou pot fi camuflate foarte ușor: fie prin acoperirea cu un tablou sau cu o piesă de mobilier. De asemenea, se va exclude și posibilitatea ca seiful să poată fie sustras de către atacatori cu totul.
Există și seifuri antiefracție pentru birou care pot fi amplasate pur și simplu pe podea
Pentru firmele mai mici sau în cazul unui birou se poate opta pentru seifuri ce nu necesită montare în perete sau în mobilier. Acestea se pot amplasa direct pe podea precum orice altă piesă de mobilier. Însă, de cele mai multe ori, chiar și acestea sunt prevăzute cu găuri, atât pe spate, cât și la bază, pentru a putea fi fixate în podea sau de perete. În acest fel se punctează la capitolul siguranță, pentru că unor eventuali atacatori le va fi greu să îl fure cu totul, dar și la capitolul stabilitate, pentru că acesta, fiind fixat, nu va putea fi dărâmat.
Ușile de tezaur: Unde se folosesc și cum se montează?
Băncile sunt cele care mizează pe astfel de soluții de scuritate. Practic, ușile de tezaur împreună cu o cameră alcătuiesc un adevărat seif spațios în care pot fi păstrate în condiții de maximă siguranță obiectele de valoare. Aceste uși sunt realizate din tablă de oțel de calitate înaltă și sunt special proiectate pentru a opune rezistență atacurilor mecanice sau chiar termice. Procedeul de montare presupune sudarea de fierul beton din perete, fapt pentru care vor fi imposibil de dărâmat de către atacatori. Desigur, nu doar băncile pot opta pentru o ușă de tezaur, o astfel de măsură de securitate putând fi adoptate și în cazul unui birou sau a mediului rezidențial, în situații excepționale.
Seifuri antiefracție pentru birou: de câte tipuri sunt în funcție de modul de montare?,